Baanstatus
Baan
Qualifying
Vervoer
Greens
Driving range

Laatste update:

Uitloggen ...

Culinaire Mexicaanse verrassing in Tropisch oktober

21 oktober 2018

De guacemole zit van oor tot oor. 46 scramblers zitten te genieten van de authentieke tortillas. Het keukenteam van De Texelse heeft zich uitgesloofd op de zondaglunch als perfecte afsluiting van een heerlijke golfdag. De familie Ellens en Schulte treden op als vaandeldragers van de nieuwe gezichten in het wedstrijdprogramma, welkom!

Onder de baan spelen is een must in deze wedstrijdvorm. De handicaps tellen maar voor de helft mee en naast de titelverdedigers (Peter op de Beek, Antoine Kersten, Henk Griffioen en Bert Keizer) heeft ook het toptalent zich verenigd. Onder de vleugels van Jan van Wijk gaan de kersverse foursome-kampioenen Mike Bosma, Hugo Groothuis en vlijmscherpe mascotte Gijs van der Stok vlammen.

Het wordt een spannende wedstrijd.

Plek 2 tot en met 8 zitten met 5 slagen verschil vlakbij elkaar, netto scores van 64 voor plaats 8 tot 59 voor het team op de 2de plek, Marion van Dijk, Johan Roepman, Piet Heijman en Sjaan Heijman-de Haan. Dit team produceert ook nog een fenomenale eagle op hole 13, we zijn allemaal een tikje jaloers. De titelverdedigers Peter, Antoine, Henk en Bert eindigen op plaats 3.

Maar als verwacht gaan de beste spelers met de beker aan de haal. Jan, Hugo, Mike en Gijs spelen een brutoronde van 62, 10 birdies en geen dropped shots, klasse.

Team 1, Marijke en Hans de Beer, Wil Homan, Jos Bosma en team 2, Agnes van Rijkom, Lot van Schelt, Alain Hirschler en Floris-Jan Zwaag spelen als enigen ook onder de baan, bruto 71.

De neary’s bewijzen dat de par 3’s op De Texelse niet te onderschatten zijn. Van de 10 beschikbare prijzen kunnen er maar 5 worden uitgereikt. In de helft van de gevallen, in het bijzonder hole 12 en 16, is dus door alle 46 spelers geen green geraakt! Dat is even schrikken.

De neary-winnaars: Sjaan Heijmans, Markus Schulte, Els de Ridder, Mike Bosma, Hugo Groothuis.

Wedstrijdleiders Agnes en Marijke bedankt voor de goede zorgen.

De Krim
De Krim — Meer texels