Baanstatus
Baan
Qualifying
Vervoer
Greens
Driving range

Laatste update:

Uitloggen ...

Welkom in ons clubhuis

’t Hanenhuus is het gezellige middelpunt en ontmoetingsplek met een prachtig uitzicht over de baan en duinen. Geniet van de Texelse gastvrijheid tijdens een lunch op het terras of proost met een Texels Juttertje op een geslaagde golfronde. Naast het restaurant vindt u in het Hanenhuus de receptie, de kleedruimtes met douches en de golfshop.

Ook als u niet golft bent u van harte welkom in ’t Hanenhuus. Bijvoorbeeld als onderbreking van uw wandel- of fietstocht door de prachtige omgeving van de golfbaan.

Golfshop

De golfshop van De Texelse heeft een ruim assortiment golfclubs, golfballen, kleding, golfschoenen en allerhande accessoires. Vanzelfsprekend bieden wij een uitstekende service. Op het moment dat de golfbaan geopend is kunt u ook in de shop terecht.

Bij de golfshop kunt u ook een clubkar of trolley huren. 
Bekijk de tarieven

Speciale Aanbieding Golf & Lunch

Wilt u een ronde golfen op onze prachtige baan in combinatie met een lunch? Reserveer dan de speciale Golf & Lunch aanbieding! Deze aanbieding bestaat uit een greenfee voor 18 holes met een heerlijke lunch tussendoor (diverse keuzemogelijkheden) en is inclusief 1 consumptie.

Maandag t/m vrijdag:   € 75,00 p.p.
Zaterdag & Zondag:     € 80,00 p.p.

Meer informatie of reserveren?
Neem dan contact met ons op via 0222-316539.

Als gast van De Krim Texel ontvangt u een aantrekkelijke korting. Vraag hiernaar bij reservering.
Deze aanbieding is geldig in de periode 1 maart t/m 1 november 2018 en is niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen.

Speciale aanbieding golf & borrel

Na het golfen nog even heerlijk nagenieten onder het genot van een drankje en klein hapje? Reserveer dan de speciale Golf & Borrel aanbieding! Deze aanbieding bestaat uit een greenfee voor 9 holes en na afloop een portie borrelhapjes.

Maandag t/m vrijdag:    € 40,00 p.p.
zaterdag & zondag:      € 45,00 p.p.

Meer informatie of reserveren?
Neem dan contact met ons op via 0222-316539.

Als gast van De Krim Texel ontvangt u een aantrekkelijke korting. Vraag hiernaar bij reservering.
Deze aanbieding is geldig in de periode 1 maart t/m 1 november 2018, is exclusief consumpties en is niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen.

Met een hele groep golfen, gezellig borrelen of dineren in het Clubhuis of vergaderen? Lees meer over de mogelijkheden voor groepsuitjes of neem vrijblijvend contact op!

Hanenhuus?

Het clubhuis is vernoemd naar het nabijgelegen natuurgebied de Hanenplas. In dit gebied groeide zeebies, wat vroeger haan of heen werd genoemd. Deze grassoort vind je op natte voedselrijke grond aan waterkanten en op schorren en kwelders.

De Krim
De Krim — Meer texels